Terug

Volg Shownieuws

Pijnlijk nieuws voor Art Rooijakkers

Nieuws

1 juli 2024, 15:54

Een fikse tegenvaller voor Art Rooijakkers. Zijn programma Rooijakkers Over De Vloer, waar eerder de familie Bauer in te zien was (zie video), scoort niet zo goed, aldus tv-kenner Tina Nijkamp.

In de laatste aflevering van het programma gaat Art bij rapper Bizzey langs. Alleen hebben volgens Tina Nijkamp niet veel mensen naar zijn verhaal geluisterd. Er keken slechts 254.000 mensen naar de laatste aflevering. "Rooijakkers Over De Vloer bleek dit seizoen een grote kijkcijferkrater", schrijft Tina op Instagram. "Uit deze cijfers blijkt dat gast-afhankelijke programma's een zeer groot risico zijn voor zenders. Ook voor Art zijn de BN'ers op."

Tina legt uit dat het elke keer dezelfde BN'ers zijn die in de tv-programma's zitten. Van Tina mag Arts programma "voorlopig even in de ijskast".

Stem

Art heeft 2022 in stilte beleefd, Hij kon door een behandeling aan een poliep op zijn stembanden zo'n honderd dagen niet praten. De presentator had zijn stem voorgoed kunnen verliezen. Hij onderging verschillende operaties, maar dankzij botox kan hij toch weer gebruik maken van zijn stem én vertellen hoe het mis had kunnen gaan. Alles daarover in de video hieronder.

Art Rooijakkers openhartig over stemprobleem
2:37
Art Rooijakkers openhartig over stemprobleem

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.