Terug

Volg Shownieuws

Pijnlijk nieuws voor Big Brother-deelneemster Ariana

Nieuws

25 jan 2024, 14:54

Ariana is één van de kandidaten in het nieuwe seizoen van Big Brother. Ze deelt het huis onder meer met Bashiri, die in de loop der jaren een flinke transformatie heeft ondergaan (zie video), maar ook met Tom, die volgens Ariana zelf een oogje op haar heeft.

Al dagenlang vertelt Ariana aan andere deelnemers dat ze geen twijfel kent: Tom vindt haar leuk. En zelf voelt ze ook wel een beetje spanning, erkent ze. Maar de kogel is inmiddels door de kerk: de voelsprieten van Ariana hebben niet goed gewerkt, want Tom ziet helemaal geen romantische potentie in haar.

Ariana stuurde Karen op Tom af voor een verhoor over zijn gevoelens, maar dus niet met het gewenste resultaat. "Is ze jouw type niet?", vraagt Karen nog, waarop er een veelzeggende glimlach op het gezicht van Tom verschijnt. Zonder te praten zegt hij heel veel.

Niet wederzijds

Karen stelt voor dat Tom daar eerlijk over gaat zijn tegenover Ariana, aangezien zij dus overtuigd is dat hij haar leuk vindt. "Nee, nee, nee. Gewoon zo laten. Misschien stopt het wel", fluistert Tom. Karen: "Nee, want in haar hoofd is het wel leuk.." Helaas is dat dus niet wederzijds.

Als Karen verslag doet bij Ariana over haar onderzoekje, claimt Ariana opeens dat 'Tom haar volledig negeert', terwijl ze eerder nog claimde dat hij 'speciaal gedrag vertoonde naar haar'. Karen is het geneuzel van Ariana uiteindelijk spuugzat. Bekijk beelden van het fragment in deze Twitter-video.

Tekst gaat verder onder de video.

Big Brother

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Big Brother voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie. De presentatie van deze nieuwe reeks is in handen van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy.

Een groep Nederlandse en Vlaamse mensen die elkaar niet kennen verblijven met elkaar in het Big Brother-huis, waar zij spellen en uitdagingen moeten volbrengen. De kijker thuis heeft ook invloed op het spelverloop.

Big Brother was van 1999 tot 2006 te zien in Nederland. In 2021 maakte het programma een comeback. Sindsdien is de show weer ieder jaar te zien. In de onderstaande video krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de spelshow.

Paul Römer en Hummie van der Tonnekreek over 20 jaar Big Brother
37:09
Paul Römer en Hummie van der Tonnekreek over 20 jaar Big Brother

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.