Terug

Volg Shownieuws

Pijnlijk nieuws voor John van den Heuvel

Nieuws

29 juni 2024, 21:37

Alhoewel John van den Heuvel had eerder nog iets leuks te vieren (zie video), heeft de misdaadverslaggever nu met een fikse domper te maken.

Zijn programma Ontvoerd is voortaan namelijk niet meer op RTL 4 te zien. Na acht seizoenen wordt het programma naar RTL 5 verplaatst. Volgens Tina Nijkamp is John hier helemaal niet blij mee. "Ja, dat is toch wel een kleine tegenvaller denk ik voor John", vertelt Tina Nijkamp in haar podcast Tina’s TV Update. Tina vermoedt dat Johns programma niet goed genoeg scoort om op RTL 4 te blijven. "Het vorige seizoen was in maart vorig jaar, in 2023, en dat scoorde toch wel heel matig."

Sneer naar Maan

Eerder heeft John nog een flinke sneer naar Maan uitgedeeld. De zangeres had na enkele maanden stilte een nieuw nummer uitgebracht: Paranoia (zie onderstaande video). De reacties op het nummer waren erg verdeeld...

Bij RTL Boulevard vroeg John zich af waar de titel Paranoia vandaan kwam. John dacht zelf dat de paranoïde gevoelens van Maan aan drugs liggen: "Van heel veel coke word je ook paranoia." De hele studio schoot in de lach van deze reactie en Daphne Bunskoek reageerde: "Oké, John dropt even een bommetje erin. Hahahaha." Aran vindt het best een aannemelijk verhaal: "Ja het zou zomaar kunnen! Hahaha."

Shownieuws-tafel over nieuwe muziek Maan
5:35
Shownieuws-tafel over nieuwe muziek Maan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.