Terug

Volg Shownieuws

Pijnlijke breuk voor Jan de Hoop

Nieuws

18 apr 2024, 22:20

Jan de Hoop geniet al enkele jaren van zijn welverdiende pensioen (zie video). Stilzitten doet de voormalig nieuwslezer echter amper, zo vertrekt hij komend weekend lekker op vakantie naar het Griekse eiland Kreta.

Maar dat gebeurt niet zonder kopzorgen. Jan, die onlangs nog grote afvalambities ontvouwde, heeft namelijk een lelijke blessure opgelopen, zo vlak voor de trip. Op Instagram schrijft hij: "2 dagen voor ons tripje naar Kreta een gebroken grote teen. Gestoten bij werk in de tuin. Lieve help!" Zijn volgers wensen hem veel beterschap. Jan geniet sinds juni 2022 van zijn pensioen. Hij nam destijds na 33 jaar afscheid van het RTL Nieuws.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Geen showbizz-type

Onlangs vertelde Jan nog dat hij zichzelf totaal niet als een 'showbizz-type' ziet. Rode lopers zijn ook niets voor hem. "Ik vind al dat opgedirkte gedoe niet leuk en ben er eerlijk gezegd ook te verlegen voor, met camera's waar ik geforceerd in moet lachen."

Toch moet Jan zo nu en dan uit zijn comfort zone stappen. Zo werd hij enkele jaren geleden uitgenodigd voor het Gouden Televizier-Ring Gala. "Ik was tot mijn grote verbazing verkozen tot beste nieuwslezer en 'moest' naar het Televizier-Ring Gala. In een gehuurde smoking en glimmende schoenen die ik van Albert Verlinde mocht lenen. Het ziet er bij mij ook niet uit."

Samen met man Coen ging hij over de rode loper. "Er was geen ontsnappen aan. Ik moest langs een leger van minstens vijftig fotografen. Ik heb mij zelden zo ongelukkig gevoeld. Het hele gedoe is vaak ook wat onecht", aldus Jan, van wie 92% van Nederland vindt dat hij terug moet keren op de nationale tv (zie video hieronder), tot slot.

Stelling: Jan de Hoop moet terug op de landelijke tv
1:00
Stelling: Jan de Hoop moet terug op de landelijke tv

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.