Terug

Volg Shownieuws

Pikante foto Geraldine Kemper verwijderd van Instagram

Pikante foto Geraldine Kemper verwijderd van Instagram

Nieuws

21 juni 2021, 15:30

Geraldine Kemper heeft een foto van haar blote borsten op Instagram gezet. Binnen no-time is het kiekje alleen alweer verwijderd...

De presentatrice plaatste een foto in haar stories, waarin te zien is hoe ze topless geniet op het strand. Voor één van haar tepels was een zonnetje geplaatst, voor de ander niet. Het is hieronder te zien.

Kort na het plaatsen van de foto werd hij alweer van Instagram afgekegeld. Geraldine is het duidelijk niet met de beslissing eens en deelt het onderstaande plaatje. Hierin schrijft ze 'Tepels' en valt de tekst te lezen: "Je bericht is verwijderd omdat mensen je hebben gerapporteerd, dat zijn dezelfde mensen die in de pauze eenzaam rondom hun kantoor wandelen en ‘s nachts janken in hun kussen, in slaap vallen terwijl ze hun eigen scheten ruiken, om zo te beseffen dat ze veilig zijn."

Het is niet de eerste keer dat Geraldine zich naakt laat zien op social media. Zo genoot ze onlangs nog van een naakte duik in het Amsterdamse water. Ook trakteerde de presentatrice haar volgers op een kiekje van dit zomerse moment.

Seksleven

In de video bovenaan deze pagina vertelt Geraldine openhartig over haar seksleven en haar nieuwe liefde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.