Terug

Volg Shownieuws

Pittige discussie over Overmars-affaire in VI Vandaag

Nieuws

25 feb 2022, 08:13

In de VI Vandaag-uitzending van woensdagavond heeft René van der Gijp een uitspraak gedaan over de Overmars-affaire die niet bij iedereen in goed valt. "René, dit kan je denken en kun je doen, maar dit moet je niet zeggen", aldus Johan.

Zo is in bovenstaande video te zien dat René van der Gijp het volgende zegt over het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars: "Als jij tegen die vier meiden zegt, en het gaat helemaal niet om afkopen ofzo, zo zie ik het helemaal niet, en je zegt tegen Marc, je geeft ze alle vier tienduizend euro en ze gaan allemaal lekker op vakantie..."

"Nee, dit kan echt niet René!" haakt tafelgast Angela de Jong hier direct op in. Ook Johan reageert op de uitspraken van René, hij zegt: "René, dit kan je denken en dit kun je ook doen, maar dit moet je niet zeggen!"

"Waarom niet?" vraagt René zich vervolgens af. Volgens Johan is het patserig. Wilfred benadrukt dat er nog steeds weinig details bekend zijn en dat we het onderzoek moeten afwachten.

Hoe deze discussie verder verloopt, zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.