Terug

Volg Shownieuws

Pittige tijd voor zwangere Lynn: 'Super veel pijn'

Nieuws

30 juni 2024, 17:02

Gio en Lynn zijn in verwachting van hun eerste kindje (zie video). Lynn deelt op TikTok een zwangerschapsupdate waarin ze zich uit laat over deze periode.

De video is al van een tijdje terug want Lynn was hier nog maar zes weken zwanger. "Eindelijk kan ik alles delen", schrijft de vriendin van Gio onder de video. "Ik moet toegeven dat het best heftig is, vooral emotioneel. Ik kan echt super weinig hebben op dit moment", vertelt de blondine. Lynn legt uit dat ze "super geprikkeld" is. "Wat deze week echt heel heftig was, waren pijnlijke borsten. Ik kon gewoon niet op mijn borsten liggen." Lynn vertelt dat ze normaal op haar buik slaapt maar dat dit nu te veel pijn doet. Ondanks de pijn in haar borsten is de hoofdpijn van de influencer verminderd.

Baby

Vorige week maakten Gio en Lynn bekend een kleine te verwachten. Dat deden ze met een foto waarop de YouTuber zijn handen op haar babybuik houdt en samen hebben ze de echo van de kleine vast. "Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij wij zijn", schreven ze erbij.

Kinderwens

Eerder was het stel al openhartig over hun kinderwens. Hij zei toen: "Het is wel grappig. Lynn en ik hebben echt precies hetzelfde toekomstbeeld en we willen hetzelfde. We willen sowieso voorlopig nog in dit huis blijven wonen. En daar in principe ons eerste kind krijgen, maar daarna willen we ook heel graag zelf een huis bouwen."

Ook bespraken ze over een mogelijke erfelijke ziekte die hun wens in de weg kon zitten. Deze beelden zie je in de video hieronder terug.

Gio Latooy speelt open kaart
4:21
Gio Latooy speelt open kaart

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.