Terug

Volg Shownieuws

Plan zondagochtendshow Carlo en Irene voorlopig op de plank

Nieuws

2 apr 2022, 08:23

Het plan voor een zondagochtendshow met Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL 4 ligt voorlopig nog even op de plank. Het duo wil heel graag, maar Boszhard is voorlopig nog druk met andere programma's, vertelt Moors aan het ANP.

Afgelopen december werd duidelijk dat Boszhard en Moors al eens met RTL-baas Peter van der Vorst over hun plan hadden gepraat. Sindsdien is er eigenlijk niets meer gebeurd. "Carlo is nog heel druk met heel veel andere programma's dus we hebben het er al heel lang niet meer over gehad. Dus er is nog niets concreets", zegt Moors.

De presentatrice ziet het echter niet als een gepasseerd station. "Zeg nooit nooit. Ik zie het nog steeds wel zitten en Carlo ook, maar dan moeten we daar alleen een keer iets concreets van maken."

Het duo, dat in de jaren negentig furore maakte met Telekids en later jarenlang op de zondagmiddag te zien was met Life & Cooking en Life4You, zou het liefst een programma tussen 10.00 en 12.00 uur willen. "Niet al te vroeg, en dan kun je daarna lekker je zondag in. Lekker fietsen en de boer op. Ja, ik zie het wel zitten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.