Terug

Volg Shownieuws

OMG: Dít is de echte naam van Patty Brard

Nieuws

14 mei 2023, 11:00

We kennen onze geliefde Shownieuws-deskundige natuurlijk allemaal als Patty Brard, maar dat is eigenlijk niet haar echte naam...

Iets wat maar weinig mensen weten is dat Patty Brard gewoon een artiestennaam is. Patty heet eigenlijk voluit: Petula Louise!

Wat anders

Patty is geboren in Sorong, Nieuw Guinea en verhuisde op haar elfde naar Nederland. De ouders van Patty zijn van Nederlands-Indisch afkomst. Ze noemde haar Petula Louise Brard, vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark. Haar ouders waren blijkbaar groot fan! Haar tweede naam, Louise is een vernoeming naar beide ouders.

Vreselijk

Patty zelf vindt de naam Petula vreselijk, zo onthulde ze in Linda's Zomerweek. "Het was een topzangeres, Maar ja, wil je haar naam?" Ze vertelde daar ook dat ze zelf haar naam heeft verandert in Patty.

Dochter Priscilla

De relatie van Patty Brard met haar dochter Priscilla is inmiddels 'beter dan ooit', na jarenlang geen contact. Dat vertellen de twee, nadat zij in 2019 na tien jaar weer werden herenigd, in een interview met Beau Monde. Hoor er alles over in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.