Terug

Volg Shownieuws

Maria Tailor openhartig over haaruitval: 'Nooit over gesproken'

Nieuws

13 jan 2023, 14:57

Na de laatste aflevering van het programma The Real Housewives of Amsterdam voelt Maria Tailor zich genoodzaakt om uitleg te geven over haar haaraandoening, iets waar ze in 10 jaar nooit publiekelijk over gesproken heeft.

De laatste aflevering draait wederom om drama en ruzie... Terwijl Sheila zonder nuance iets zegt over de haaraandoening van Maria, geeft de brunette toe haar te verliezen bij stress. Op Instagram geeft Maria nog wat meer duidelijkheid over 'het probleem', aangezien ze tijdens de reünie niet echt de kans kreeg.

"Ik voel mij genoodzaakt om uitleg te geven over mijn haaraandoening. Het is nooit een geheim geweest want dierbaren om mij heen en mensen waar ik mee werk weten ervan, maar ik was er nog niet aan toe om bijvoorbeeld de media erbij te betrekken", schrijft Maria in haar bericht.

De oorzaak van het haaruitval is stress. "Wanneer ik stress ervaar, lijd ik aan haarverlies. Dit komt en gaat en is alleen aan de voorkant van mijn haar. Bij mijn babyhaartjes en mijn wenkbrauwen. Dus mijn haarlijn is niet zo mooi en vol als ik zou willen en mijn wenkbrauwen zijn totaal uitgevallen."

Geen pruik, maar een CNC

Hoewel haaruitval op te lossen is met een haartransplantatie, is Maria dit nog niet van plan. "Een haartransplantatie wil ik doen op een geschikt moment waarbij ik een stressvrij leven leid. Wanneer dat ook zal zijn." In de tussentijd is Maria bezig geweest om een manier te vinden om toch tevreden te zijn met haar uiterlijk. "Om mij zelfverzekerd te voelen tijdens fotoshoots, opnames etc. Ik draag geen pruik maar een CNC. Dat is een systeem dat heel plaatselijk gezet kan worden."

Aanrader

De onderneemster raad iedereen met een haarprobleem aan het op deze manier op te lossen. "het is voor mij lifechanging geweest. Nooit meer stress over mijn haar en kan ermee douchen zwemmen etc. 99 problems, but my hair ain’t one", grapt Maria in haar bericht. Onlangs sprak onze verslaggever Thom Goderie met de enige echte Maria Tailor. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden.

Reünie

Maria laat tevens in haar post weten erg geschrokken te zijn van de reünie met de 'Housewives'. “Het was voor mij een shock dat er op zo’n manier werd gesproken en geschreeuwd door de dames. Over wie er nou de schuldige was in het verhaal en dat er zonder enige compassie werd gesproken over mijn aandoening.”

“Heb daar achteraf wat traantjes om gelaten. Totale onbegrip. Ik denk dat iemand willen kwetsen en daar het uiterlijk erbij willen halen een hele lage en zwakke manier is. Pesten in de ergste vorm wat mij betreft. Deze aandoening is iets waar ik zelf niets aan kan doen en wat mij betreft mag ik heel trots zijn op de vrouw die ik ben en hoe ik mij staande houd. Hoe ik voor mijzelf en mijn kindjes zorg. Ik ben altijd positief en oplossingsgericht, een vechter dus ook dit zal mij weer sterker maken!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.