Terug

Volg Shownieuws

Politie draagt drugszaak familie Sieneke over aan Openbaar Ministerie

Politie draagt drugszaak familie Sieneke over aan Openbaar Ministerie

Nieuws

4 aug 2020, 23:07

De politie heeft de zaak naar het drugslab, waarbij de familieleden van zangeres Sieneke betrokken zouden zijn, overgedragen aan het Openbaar Ministerie. Ruim twee jaar geleden rolde de politie een drugslab op bij het bedrijventerrein van de opa van Sieneke in Nijmegen.

In juli 2018 troffen agenten in de loods van opa Wim in Nijmegen een laboratorium aan, dat vol stond met spullen waar synthetische drugs, zoals amfetamine en xtc of MDMA, werden gemaakt. Naast de chemische stoffen werd er ook een hennepkwekerij gevonden. De opa, oom en broer van de bekende zangeres werden tijdens het oprollen van het drugslab opgepakt en zijn na twee jaar nog altijd verdachten.

Proces-verbaal

Volgens een woordvoerder van de Landelijke Eenheid is er een proces-verbaal opgemaakt en is deze opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Een woordvoerder van het OM laat weten. “Het proces-verbaal is wel ingezonden, maar het onderzoek is nog niet helemaal afgerond. Als dat gebeurd is, moet de uitkomst hiervan ook ingezonden worden en kan de officier de zaak gaan beoordelen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.