Terug

Volg Shownieuws

Politie vindt vuurwapen na mislukte overval op Fred van Leer

Politie vindt vuurwapen na mislukte overval op Fred van Leer

Nieuws

18 nov 2020, 20:06

De politie in Rotterdam heeft een vuurwapen in beslag genomen dat mogelijk is gebruikt bij de mislukte overval op Fred van Leer woensdagochtend.

Ook onderzoekt de politie een gestolen scooter en een petje, zo vertelde een woordvoerder in RTL Boulevard. De politie kon het nieuws woensdagavond niet direct bevestigen.

Het vuurwapen wordt momenteel onderzocht op sporen. Hetzelfde geldt voor de scooter die een paar deuren verderop werd gevonden, en het petje.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien. Van de twee overvallers, die verkleed als pakketbezorgers aanklopten, is er een licht getint met kort zwart haar. De ander droeg een pruik en een petje. De twee zijn er rennend vandoor gegaan.

Fred werd woensdag in zijn huis in Rotterdam overvallen. De stylist wist de twee zelfstandig weg te jagen door ze naar eigen zeggen van de trap te schoppen. Omdat hij zelf ook viel heeft hij een gekneusde rib opgelopen.

Politieonderzoek en ambulance woning Fred van Leer
2:14
Politieonderzoek en ambulance woning Fred van Leer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.