Terug

Volg Shownieuws

Pommeline en Fabrizio gaan nieuwe seksuele uitdaging aan

Pommeline en Fabrizio gaan nieuwe seksuele uitdaging aan

Nieuws

30 aug 2018, 10:21

Een week lang de meest intieme kanten van je relatie filmen. Niks blijft je bespaart in het nieuwe programma "Sex Tape" op de Belgische televisie. Temptation- Island legendes Pommeline en Fabrizio waren niet te beroerd om ook het een en ander van hun seksleven vast te leggen...

Vier keer per dag seks De twee zijn bloed fanatiek, zo vertellen zij aan het Belgische Nieuwsblad dat er dagen bij zijn dat ze het wel vier keer met elkaar doen. Maar helaas is het de laatste tijd wel wat minder aan het worden vertellen de twee: "Toen we net samen waren, hadden we vlot vier keer seks op een dag. Dat liep al eens op tot zes keer. Wanneer we dat deden? Door niet of amper te slapen. Nu is dat minder. Niet omdat we er geen behoefte meer aan hebben, maar het ontbreekt ons aan tijd. We hebben veel nevenactiviteiten, zoals actes de présence. En als je gaat samenwonen en urenlang Ikea-kasten ineen zit te vijzen, kom je er ook niet meer toe..."

Camera uit Voor Sex Tape kregen Pommeline en Fabrizio een week lang een camera mee naar huis. Later worden alle beelden die zij gemaakt hebben, geanalyseerd door presentatrice Goedele Liekens. Waar Pommeline en Fabrizio bij Temptation-Island weinig gêne leken te hebben, was het echt filmen van hun seksleven dit keer wel wat lastiger... Zo laten zij weten: “Je ziet ons ook tijdens dagdagelijkse bezigheden. Maar als het op seks aankomt, was er toch wat schroom. Toen ik met Pommeline in bed dook, ben ik na tien minuten de camera gaan uitzetten. Het idee te worden gefilmd werd op dat moment een domper. Je zal me niet met de lakens opzij op z’n hondjes bezig zien."

https://www.instagram.com/p/BnEmW5Wid1C/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.