Terug

Volg Shownieuws

Positieve Bibian Mentel: 'Ik kan weer een kerst afstrepen'

Positieve Bibian Mentel: 'Ik kan weer een kerst afstrepen'

Nieuws

21 dec 2020, 22:48

De altijd positieve Bibian Mentel is blij dat ze deze kerst kan vieren. Ze laat aan Shownieuws weten dat ze uitkijkt naar de feestdagen met haar familie.

"Heel fijn dat ik hier nog zit en weer een kerst kan afstrepen", vertelt de voormalig snowboardster. "We proberen van iedere dag een mooi feestje te maken en mooie herinneringen te maken"

"Genieten"

Eigenlijk is Bibian wel een kerstwonder te noemen, want begin deze maand moest ze nog onder het mes. Manlief Edwin vertelt daarover: "We willen niet bang zijn. Ik wil tot de laatste dag van haar genieten." Gelukkig is de operatie goed gegaan.

Operaties

Bibian heeft meerdere tegenslagen moeten verwerken. De ziekte kanker keerde telkens terug, maar keer op keer wist zij dit te overwinnen. Met haar doorzettingsvermogen is ze voor velen een grote inspiratie. Het hele fragment van het bezoek aan Bibian is bovenaan dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.