Terug

Volg Shownieuws

Prachtig babynieuws voor bekende Utopia-ster

Nieuws

14 feb 2024, 15:40

Fantastisch babynieuws voor Rowena Baierl. Rowena, bekend van het programma Utopia, is de trotse moeder van haar tweede kindje genaamd Reesé geworden. Op sociale media deelt Rowena, die een relatie heeft gehad met Utopia-ster Ruud (zie video), hierover een mooi bericht.

"Vreugdevol willen wij vertellen dat onze lieve Eagan grote broer is geworden!", zo schrijft Rowena op Instagram woensdag. "Op 02-02-2024 hebben wij onze prachtige dochter mogen verwelkomen en zijn wij wederom trotse ouders geworden van Reesé. Wij wandelen in ware liefde met onze mooie familie. Een geschenk uit de hemel."

In mei 2021 werden Rowena en haar partner Shane voor het eerst ouders door de geboorte van hun zoontje Eagan.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Rowena en Shane kunnen op een hoop felicitaties rekenen. Onder meer Yolanthe Cabau, Dyantha Brooks en Kimberley Klaver feliciteren de kersverse moeder onder het bericht op Instagram.

Shownieuws is iedere dag rond 23:00 uur te zien bij SBS6 met het laatste entertainmentnieuws, crime, en royalty. In de video onderstaand is de meest recente uitzending te zien.

Naar de aflevering van Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.