Terug

Volg Shownieuws

Prachtig nieuws voor familie Sneijder

Nieuws

19 dec 2022, 15:58

Na een moeilijke periode is er nu prachtig nieuws voor de familie Sneijder. De kanker bij Sylvia, de moeder van Wesley, is volgens haar zoon weg...

Dit mooie nieuws maakt Rodney, de broer van Wesley, bekend op social media. Hij deelt een WhatsApp-gesprek met zijn moeder, waarin zij trots en blij stuurt: "Ik ben helemaal schoon." Rodney stuurt terug dat hij trots op haar is.

Rodney vertelt aan RTL Boulevard dat de kanker 'helemaal weg' is. "Ze is enorm opgelucht. Er zijn wat vriendinnen van haar op visite."

Daar gaat op geproost worden in huize Sneijder. "Dit gaan we zeker vieren. Ook mijn vaders scan was goed, dus eindelijk wat positiviteit!"

Sylvia leed aan lymfeklierkanker. Eerder werd het in Shownieuws besproken, dit bekijk je in de video hieronder.

Sylvia Sneijder opnieuw opgenomen in ziekenhuis
1:45
Sylvia Sneijder opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Meer over de relatiestatus van Wesley en Yolanthe, bekijk je in de videoselectie hieronder. 

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video hieronder zie je de aflevering van 18 december.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.