Terug

Volg Shownieuws

Prachtig nieuws voor Floor Jansen

Nieuws

18 nov 2022, 15:51

Zangeres Floor Jansen is kankervrij. De Nightwish-frontvrouw laat vrijdag op Twitter weten dat bij een operatie aan haar borst "alles wat kanker is, is weggenomen" en dat "het niet is uitgezaaid". De 41-jarige Jansen wordt in februari bestraald om "ervoor te zorgen dat alles wegblijft".

De zangeres krijgt na de ingreep vorige maand haar energie terug en is "enorm" opgelucht. "Ik zit nog niet op 100 procent, maar ik twijfel er niet aan dat alle concerten nu me de kracht geven om met jullie allemaal te gaan rocken tijdens de aankomende Europese tournee."

De zangeres maakte eerder bekend borstkanker te hebben. Alle berichten die ze sindsdien heeft ontvangen doen haar goed. "Bedankt voor jullie geweldige steun en beterschapswensen."

Operatie goed verlopen

De zangeres liet eerder via Instagram weten dat haar operatie goed is verlopen en dat ze goed aan het herstellen is. Meer hierover, bekijk je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.