Terug

Volg Shownieuws

Prachtig nieuws voor Geraldine Kemper

Nieuws

4 juli 2024, 15:47

Geraldine Kemper kan haar geluk niet op. De presentatrice deelt donderdag op sociale media dat ze is geslaagd voor haar motorrijbewijs.

"Motorrijbewijs is binnen!", zo schrijft Geraldine, die eerder nog een pikante onthulling deed (zie video), op Instagram. "Woehoe! Thanks aan alle instructeurs." Op de foto is te zien dat de presentatrice straalt en met een helm onder haar arm poseert.

Onder het vrolijke bericht stromen de felicitaties binnen. Onder meer Marco Borsato heeft het bericht geliked en lijkt hiermee blij te zijn voor haar.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Beet

Geraldine kwam vorig jaar nog met minder fijn nieuws. Ze vertelde namelijk dat ze in haar tepel was gebeten door een vis (zie onderstaande video). "Ik ben heel lang weggeweest en ik ben natuurlijk iemand die graag topless zwemt en zont", zei de presentatrice destijds erover in een podcast. "Ik was lekker aan het zwemmen en er waren allemaal visjes in het heldere water, visje hier en visje daar. Opeens word ik gebeten in mijn tepel door een vis", vertelde ze over het incident. Volgens de presentatrice was er zelfs "een minihapje" uit.

Aan RTL Boulevard liet Geraldine weten dat ze "heel goed" is hersteld van de vissenbeet. "Topless zwemmen gaat niet zonder slag of stoot", grapte de Big Brother-presentatrice nog over het incident.

Geraldine Kemper deelt pijnlijk verlies
1:03
Geraldine Kemper deelt pijnlijk verlies

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.