Terug

Volg Shownieuws

Prachtig nieuws voor Kopen Zonder Kijken-Daan en Caglayan

Prachtig nieuws voor Kopen Zonder Kijken-Daan en Caglayan

Nieuws

14 sep 2021, 17:10

Daan en Caglayan uit het programma Kopen Zonder Kijken hebben prachtig nieuws te melden. Ze zijn de trotse ouders geworden van een tweede kindje...

Dit maakt het populaire programma bekend op de officiële Instagrampagina. "Om de dag even met goed nieuws te beginnen: Daan en Caglayan zijn vorige week ouders geworden van een gezond zoontje Loran. Dit verhaal wordt steeds mooier hè?"

Een foto van het uitgebreide gezin wordt ook getoond.

Het stel wordt in de reacties gefeliciteerd door velen. "Zo gefeliciteerd! Wat een mooi positief en vrolijk gezin, heel veel geluk", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Loftrompet

Kijkers waren maandagavond na het zien van het stel in Kopen Zonder Kijken lyrisch. Op Twitter werd de loftrompet massaal afgestoken over Daan en Caglayan.

Door te weinig budget en hypotheek-issues was het vinden van een nieuwe woning niet makkelijk voor het stel. Toch bleven Daan en Caglayan steeds blij en dankbaar met de hulp die ze krijgen en dat maakt veel indruk bij kijkers. "Echt zo'n lief stel heb ik nog niet eerder gezien", schreef iemand op Twitter. Een andere kijker tweette: "Mag dit stel genomineerd worden voor het leukste stel van de Nederlandse TV?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.