Terug

Volg Shownieuws

Prachtig nieuws voor Marco Schuitmaker

Nieuws

24 juni 2023, 09:13

Marco Schuitmaker heeft deze week nipt de nummer 1-positie vast kunnen houden in de Single Top 100. De 24-jarige Groningse volkszanger houdt de Amerikaans-Kameroense Libianca met succes achter zich en staat nu voor een vijfde week bovenaan met zijn Engelbewaarder.

Libianca staat met People al sinds begin april in de top 3 maar weet steeds niet de laatste horde naar de koppositie te maken. Tien weken bivakkeerde ze op de derde plaats en tussentijds maakte ze twee keer een stapje naar de tweede stek. Deze week stijgt ze voor de derde keer naar plaats twee.

Onder in de top tien maakt het nummer Sliden van Antoon en Ronnie Flex zijn debuut bij de bovenste tien. Voor Antoon is het zijn achtste top 10-hit, Ronnie Flex is alweer toe aan zijn 36e.

Net als twee weken geleden na de concerten van Harry Styles hebben de shows van Beyoncé en Burna Boy invloed op de Single Top 100. Beyoncé komt na haar ArenA-concerten opnieuw binnen met CUFF IT op 71 en hoewel de show van Burna Boy in Arnhem niet doorging stijgt zijn grootste hit Last Last van 75 naar 54. Daarnaast maakt het lied For My Hand, dat de Nigeriaan maakte met Ed Sheeran, keert terug op 93.

Single Top 10 week 25

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, titel, o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Marco Schuitmaker - Engelbewaarder

2. (3) Libianca - People

3. (2) $hirak feat. Cristian D, Lil Kleine & Boef - Pornstar Martini

4. (4) Dave & Central Cee - Sprinter

5. (5) Kriss Kross Amsterdam feat. Sofía Reyes & Tinie Tempah - How You Samba

6. (6) Loreen - Tattoo

7. (7) Calvin Harris & Ellie Goulding - Miracle

8. (8) Donnie & Chantal Janzen - Schultenbraü

9. (14) Antoon & Ronnie Flex - Sliden

10. (10) Tiësto - Lay Low

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.