Terug

Volg Shownieuws

Premier Rutte in Op1-special vanuit Catshuis

Nieuws

25 sep 2022, 10:08

De talkshow Op1 zendt maandag rechtstreeks uit vanuit het Catshuis in Den Haag. WNL maakt een Catshuis-special waarin Sven Kockelmann een klein uur met premier Mark Rutte praat, maakte de omroep zaterdag bekend.

De twee zullen het onder meer hebben over de zorgen en onrust in het land en de kritiek vanuit de samenleving op het kabinet en de premier. Ook zal het gaan over de oorlog in Oekraïne en de gevolgen daarvan voor Nederland. Rutte hield vrijdag een toespraak bij de Verenigde Naties in New York waarin hij uithaalde naar de Russische president Vladimir Poetin en zijn "gevaarlijke wereldbeeld". Poetins "agressieoorlog moet worden gestopt", zei Rutte daar.

De special van Op1 is maandag te zien rond 22.45 uur op NPO1.

Rutte is de langstzittende premier in Nederland, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Met 'Finse liefde' gespot in Oostenrijk 

In augustus werd de minister-president gespot in zijn zwembroek met een 'Finse geliefde' in Oostenrijk. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Mark Rutte gespot in zwembroek bij Oostenrijks hotel
5:05
Mark Rutte gespot in zwembroek bij Oostenrijks hotel

In vizier van Morco-maffia

Politie en Openbaar Ministerie maken zich grote zorgen over de veiligheidssituatie van prinses Amalia en minister-president Mark Rutte na nieuwe signalen dat kopstukken van de Mocro-maffia het op een van hen zouden hebben voorzien. Dat meldde De Telegraaf. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Amalia in het vizier van de Mocro-maffia
10:10
Amalia in het vizier van de Mocro-maffia

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.