Terug

Volg Shownieuws

Presentator Tim Senders deelt emotionele post over stervende opa

Presentator Tim Senders deelt emotionele post over stervende opa

Nieuws

1 juli 2020, 14:33

Verdrietig nieuws voor KRO-NCRV-presentator Tim Senders, vooral bekend van Willem Wever en Streetlab. Zijn opa Frits, die vorig jaar nog met hem schitterde in de YouTube-serie Op avontuur met de opa van Tim, ligt op sterven. Dat laat Tim weten in een emotionele post op Instagram.

"Wetende dat er ooit een einde aan zou komen, heb ik met veel liefde alle mooie avonturen samen met mijn Opa beleefd. De laatste weken is zijn gezondheid erg achteruit gegaan en is zijn lichaam uitgeput van de kanker. Het is onzeker hoe de komende dagen zullen zijn, maar mijn Opa zal waarschijnlijk zijn laatste avontuur tegemoet gaan ♥️ Ik heb getwijfeld om dit te delen. Het is een persoonlijk en verdrietig moment om hem zo te zien. Maar de afgelopen jaren is mijn Opa ook de Opa van iedereen geworden. Er wordt veel gevraagd naar hoe het met hem gaat. Daarom voelt het juist om ook deze momenten te delen." Tim deelt ook foto's waarop te zien is dat hij, zijn broer en zijn moeder opa Frits bezoeken.

Opa Frits was vorig jaar op het YouTube-kanaal van NPO 3 te zien in de achtdelige KRO-NCRV-serie waarin Tim met hem op avontuur ging en grote en kleine dingen met zijn opa deed, die zijn grootvader nog niet eerder had gedaan. Zo gingen ze samen racen op een circuit en naar het festival De Zwarte Cross (zie video bovenaan).

https://www.instagram.com/p/CCGM8LGgzM4/?igshid=1dqqa3cz9uckc

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.