Terug

Volg Shownieuws

Prince Charming-Cyrano deed ook mee aan dit programma

Nieuws

10 jan 2023, 10:35

In het programma Prince Charming gaat vrijgezelle man Diego op zoek naar de ware liefde op het eiland Kreta. 12 mannen proberen het hart te veroveren van deze Prins Charming. Één van deze mannen is Cyrano. Dit is niet de eerste keer dat hij te zien is op televisie. Mogelijk ken je hem al van het volgende programma.

Dat Cyrano een van de meest opvallende deelnemers is van dit seizoen is geen geheim. Rajeen noemde de kandidaat zelfs intimiderend. "Omdat hij je zo lang in je ogen blijft aankijken".

First Dates

Prince Charming is niet het eerste televisie optreden van Cyrano. Eerder was hij namelijk al opzoek naar de liefde in het programma First Dates. Mogelijk kende je de 32-jarige Cyrano dus al van dit programma.

Indruk

Cyrano viel niet alleen gelijk op bij de kijker thuis, maar ook bij de prins Diego. Dit vertelde hij aan de Grazia: "Voordat ik het eerste clubje mannen ontmoette, moest ik langs een rots omhoogklimmen. Bovenaan de rots stonden de jongens. De eerste die ik zag was Cyrano, die stond daar met een gigantisch grote glimlach. Hij was letterlijk de eerste persoon die ik zag. Dat moment blijft me heel erg bij. Dat hij naar me glimlachte stelde me enorm gerust, want ik moest nog een groot stuk klimmen. Ik dacht tijdens die klim alleen maar: wat vréselijk om dit te doen op camera. Maar dat er iemand was die naar me lachte, stelde me gerust en gaf me een goed gevoel." Ook Shownieuws sprak de prins over zijn deelname aan het programma. Bekijk gauw de beelden boven aan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.