Terug

Volg Shownieuws

Qmusic-dj Wietze vader geworden

Qmusic-dj Wietze vader geworden

Nieuws

16 jan 2017, 07:54

Qmusic dj Wietze de Jager is afgelopen vrijdag vader geworden van een dochter. Het meisje heeft de naam Juul Bettie de Jager gekregen. ''Ik heb echt de knapste baby van Nederland,'' jubelt Wietze in de ochtenduitzending van Qmusic.

Wanneer Mattie de nieuwbakken papa in de uitzending belt begint hij vol trots te vertellen. ''Het gaat goed, ik leef op adrenaline. Ik heb niet veel geslapen afgelopen weekend, maar ik voel me nog heel goed en fit. Ik wil alleen maar naar haar kijken! Moeder en kind maken het goed, zeggen ze altijd hè. Echt respect voor alle moeders. Het is zo'n enorme prestatie. Wat zij heeft geflikt, oh oh oh. Prachtige bubbel waar we in zitten!''

In de zomer van vorig jaar maakte Wietze bekend vader te worden. Dat liet hij in zijn eigen radioshow weten. "We hebben de twaalf weken gehad, het ziet er top en gezond uit", vertelde hij. "Ik geloofde het nog niet en ik geloof het nog steeds niet".

Mattie maakte daarop de grap of Wietze wel zeker wist dat hij de vader is. Eerder in het jaar was hij erachter gekomen dat hij niet de biologische vader van zijn tweeling is.

Wietze en zijn vrouw Lieke zijn in september vorig jaar in het huwelijksbootje gestapt. Ze leerden elkaar kennen tijdens Kermis FM op de Tilburgse kermis. Lieke vertelde begin dit jaar hoe ze ten huwelijk was gevraagd. “Ik was met vriendinnen aan het lunchen toen ik werd opgehaald. Thuis stonden er allemaal hapjes klaar en Wietze had geregeld dat ik vrij had van mijn werk. Hij had een hele speech voorbereid.”

https://www.instagram.com/p/BPUOSGpBilU/?taken-by=mattiewietze

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.