Terug

Volg Shownieuws

Quinty Trustfull blikt terug op 'prachtige herinneringen'

Quinty Trustfull blikt terug op 'prachtige herinneringen'

Nieuws

29 mei 2023, 11:38

Quinty Trustfull blikt maandag terug op de 'prachtige herinneringen' die ze heeft gemaakt bij het programma Koffietijd. Op Instagram deelt ze het volgende:

"Intens genoten, wat een show, wat een warmte en zo gezellig. Een prachtige afsluiter", schrijft de presentatrice op Instagram. Ook bedankt ze haar volgers voor alle lieve reacties die ze heeft ontvangen na het kijken van de show. "Voor jullie, onze lieve trouwe kijkers, hebben we dertien jaar dit mooie programma gemaakt."

Reacties Trustfull krijgt onder haar foto reeks enorm veel positieve reacties. Zo schrijft Kim Kötter: "Aaaaaah zo jammer!!!!!!!! Legendes!! altijd zo fijn bij jullie!!!!!" Ook Froukje de Both laat een reactie achter: "Lieve Quinty, wat een bijzonder afscheid voor een heerlijk programma met de leukste en liefste presentatoren."

Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering van Koffietijd nadat RTL in november bekend maakte dat het tv-programma van initiatiefnemers de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok. Shownieuws was bij de laatste uitzending aanwezig. Bekijk de beelden hierover bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.