Terug

Volg Shownieuws

Quinty Trustfull heeft wat te vieren

Nieuws

26 mei 2022, 12:55

Groot feest in huize Trustfull. Moïse, de dochter van Quinty en haar man Orlando, blaast donderdag 27 kaarsjes uit. En die leeftijd vindt de Koffietijd-presentatrice maar bijzonder.

"Onze lieve slimme prachtige hardwerkende dochter is jarig", begint Quinty een post op Instagram. "27! Mo is 27! Hoe dan?! Als de dag van gisteren dat je ons ouders maakte, onze first born."

Quinty is zo trots als een pauw, gaat ze verder. "Hoe je alles aanpakt. Je winkel, je webshop, je restaurant, je presentatie- en acteerklussen en het redden van honden!.Je bent er een uit duizenden! Maar bovenal ben je de allerliefste dochter en zus! We houden van je lief mooi puur mens."

The Masked Singer

Onlangs moest Quinty haar collega en vriendin Loretta Schrijver missen bij Koffietijd. Er werd vorig jaar namelijk darmkanker bij Loretta geconstateerd. Het was daarom extra bijzonder toen Quinty meedeed aan The Masked Singer waar Loretta in het panel zit, zo vertelt ze in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.