Terug

Volg Shownieuws

Quinty Trustfull: veel verdriet om zieke Loretta

Quinty Trustfull: veel verdriet om zieke Loretta

Nieuws

29 juni 2021, 15:35

Quinty Trustfull heeft zich grote zorgen gemaakt om haar dierbare vriendin Loretta Schrijver, vertelt ze dinsdag aan Shownieuws. Haar Koffietijd-collega ligt al ruim een maand in het ziekenhuis.

Ze onderging een operatie nadat bij haar een beginnende vorm van darmkanker werd geconstateerd. Vanwege complicaties moest ze langer blijven dan verwacht. Het nieuws hakte er behoorlijk in bij Quinty die Loretta bijna dagelijks spreekt. "Ik was er wel heel verdrietig onder", aldus Quinty. "Ik houd echt van die vrouw en ik heb me daar wel heel erg druk om gemaakt."

Hoe het nu met Loretta gaat, daar wil ze niet al te veel over zeggen: "Het feit dat ze het ziekenhuis uit mag, is een goed teken", laat ze weten. Maandag liet Loretta's management weten dat de presentatrice vermoedelijk dinsdag naar huis mag.

Shownieuws sprak Quinty bij het BN'er-event Friends of the Brands, waar ook Leontine en dochter Jada zijn geweest en Caroline, de vriendin van Jan Dulles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.