Terug

Volg Shownieuws

Quinty Trustfull voelde einde van Koffietijd aankomen

Nieuws

4 apr 2023, 19:02

Quinty Trustfull had een voorgevoel over het einde van Koffietijd nog voordat dit duidelijk werd gemaakt aan haar. Dit vertelt de presentatrice in de nieuwe editie van het tijdschrift Beau Monde die woensdag uitkomt.

"Eind vorig jaar had ik een evaluatiegesprek en daarin kwam een paar keer ter sprake dat het zo’n duur programma is", vertelt ze. "Daar komt bij dat ik wist dat het contract zou aflopen. Eén plus één is twee dacht ik."

Dat gevoel sprak ze die avond gelijk uit tegen haar man Orlando, maar wel met een positieve draai. "Ik ga intens genieten van aankomend seizoen", zei ze. "Want het zou zomaar eens kunnen dat dit het laatste is. Was zijn eerste reactie: ‘Dat kan niet. Het loopt zó goed.’ Maar het kon dus wel."

Het programma stopt komende zomer. "Ik denk dat Koffietijd wel één van de leukste dingen is die ik ooit heb gedaan. Live televisie maken vind ik fantastisch."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.