Terug

Volg Shownieuws

Rachel Hazes geeft zichzelf bloot

Rachel Hazes geeft zichzelf bloot

Nieuws

29 okt 2020, 20:52

Rachel Hazes geeft zichzelf letterlijk bloot. Op social media deelt ze een halfnaakte foto waarop ze poseert voor een kalender.

Bij onderstaande foto schrijft ze: "KEN jij JE BORSTEN? Ik sta op de KEN JE BORSTEN campagnekalender van de Breast Care Foundation en hoop hiermee nog meer mensen bewust te maken van de 12 signalen van borstkanker. Ieder jaar krijgen nog 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker (incl voorloperstadium) en iedere dag sterven nog 9 vrouwen aan deze ziekte. Hoe vroeger borstkanker ontdekt wordt, hoe beter de overlevingskansen."

Veel volgers vinden het een prachtige daad van Rachel. Ze reageren dan ook vol lof: "Mooi dat je dit doet.. Mijn vrouw kreeg op haar 29ste borstkanker en weet hoe dit binnenkomt als het je gezien treft ❤️", "Prachtige foto! Heel krachtig ❣️", "Heel mooi dat je dit doet Rachel. Mijn moeder had het BRCA2 gen. Ik gelukkig niet maar controleer evengoed regelmatig. Ken je niet maar vind je een topper" en "Prachtig, zowel het doel als jij!", valt er zoal te lezen.

Wassenbeeld

Rachel kwam onlangs nog in het nieuws omdat ze een bijzonder wassenbeeld van haar man André Hazes heeft onthuld in Madame Tussauds. De volkszanger is vanaf begin september te bewonderen aan de bar van een Amsterdamse kroeg met een biertje in de hand. De onthulling is hieronder terug te zien.

Rachel Hazes aan de bar met wassen beeld André
0:55
Rachel Hazes aan de bar met wassen beeld André

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.