Terug

Volg Shownieuws

Radeloze Jan de Hoop deelt verdriet

Radeloze Jan de Hoop deelt verdriet

Nieuws

11 jan 2022, 18:51

Een verdrietige dag voor Jan de Hoop. Op Twitter laat de presentator weten dat zijn haan, Foppe, dinsdag naar de dierenarts moest.

''Net met een erg zieke Foppe de haan naar de dierenarts geweest'', aldus De Hoop. ''Wat injecties gekregen en nu laten rusten en afwachten. Baasje van de leg.'' Volgers van Jan reageren geschrokken onder het bericht met: ''Oei Jan, hoop dat het niet de vogelgriep is. Beterschap met Foppe.'' Een ander schrijft: ''Wat sneu, hij kijkt ook zielig, hopen dat hij gauw weer opknapt!''

Ontbijtnieuws

Jan de Hoop zou eigenlijk eind december stoppen met het RTL Ontbijtnieuws, maar vorige maand liet hij weten toch nog door te gaan. Hij schreef er op Instagram het volgende over: "Mijn laatste Ontbijtnieuws dit jaar. Lekker op vakantie naar de zon. Vanaf januari nog een laatste halfjaar. Rond 18 juni is het na 33 jaar jaar klaar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.