Terug

Volg Shownieuws

Radio 538-dj Mark Labrand reageert geschokt op aanrijding

Nieuws

17 dec 2021, 19:54

Radio 538-dj Mark Labrand heeft de start van zijn vrijdagavond én werkavond bij de radiozender anders voorgesteld dan gepland.

Labrand heeft namelijk een aanrijding gehad met zijn fonkelnieuwe BMW. Hoe Labrand het maakt vertelt Labrand onder meer in de video bovenaan de pagina. Terwijl hij dolgraag foto's en video's wil delen van de custon wrap die is toegebracht op zijn auto, voltrekt zich dus het doemscenario voor de bekende radio dj...

Missie 538

In de tweede editie van Missie 538 zetten de dj's van Radio 538 zich vanaf vrijdag niet langer in voor één goed doel, maar voor liefst twaalf liefdadigheidsinstellingen. Frank Dane en Coen Swijnenberg, die de missies samen met onder anderen collega's Sander Lantinga en Wietze de Jager hopen te volbrengen, kijken uit naar een hoop saamhorigheid. Onderling en met de luisteraars. In Missie 538 zamelen de dj's van Radio 538 van 17 tot en met 24 december geld in voor specifieke doelen van verschillende instanties. Voor het Fonds Gehandicaptensport proberen de jocks bijvoorbeeld om elf gehandicapte sporters van sportrolstoelen en sportprotheses te voorzien. En voor het Nationaal Ouderenfonds willen ze twee bussen bekostigen waarmee ouderen uitstapjes kunnen maken. Luisteraars kunnen in ruil voor een donatie een plaatje aanvragen of zelf een actie opzetten. De dj's nemen - met inachtneming van de coronamaatregelen - zelf ook een kijkje bij verschillende acties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.