Terug

Volg Shownieuws

Radio 538 geeft 100.000 euro weg met radiospelletje

Radio 538 geeft 100.000 euro weg met radiospelletje

Nieuws

15 feb 2021, 17:08

Frank Dane werd maandagochtend verrast tijdens zijn ochtendshow met een grote, zware ton. Maar wat zit daar nou in...? De inhoud is bekend en die is gigantisch!

De dj's van 538 probeerden de beveiliger om te praten en in de buurt van de ton te komen, maar slaagden daar niet in. Toen de klok tijdens het programma van dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op nul kwam te staan, maakte de beveiliger plaats en kreeg Lantinga de eer om de ton open te breken. Het mysterieuze voorwerp bleek de hele dag symbool te staan voor de ton aan euro’s die het radiostation gaat uitkeren.

Nooit eerder keerde het radiostation zo’n hoog geldbedrag uit. Luisteraars moeten daar natuurlijk wel iets voor doen. Aan hen de taak om de stemmen van vier bekende nationale en internationale sterren te herkennen. Een pittige opgave, aangezien iedere ster één woord van Win Met De Zin uitspreekt en dus maar een fractie van een seconde te horen is. De luisteraar die alle vier de stemmen weet te herkennen, wint de allerhoogste jackpot van maar liefst een ton. Daardoor is het radiospel spannender dan ooit. Win Met De Zin is vanaf maandag 1 maart te horen op Radio 538.

 Win Met De Zin spannender dan ooit

Vanaf maandag 1 maart zitten luisteraars van 538 aan de radio gekluisterd. Één zin, vier woorden; uitgesproken door verschillende nationale en internationale sterren. Zodra luisteraars denken te weten van wie de stemmen zijn, kunnen zij meespelen door op de knop in de gratis 538-app te drukken. Iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur krijgen zij een paar keer de kans om een poging te wagen. Na iedere poging laat de jury weten hoeveel stemmen goed zijn, maar niet welke. Om luisteraars een beetje op weg te helpen worden er in de week van 22 februari op verschillende manieren hints gegeven die hen dichterbij één van de stemmen brengen. Luisteren loont: door aan de radio gekluisterd te zitten, komen luisteraars het snelst bij de oplossing en de €100.000,-.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.