Terug

Volg Shownieuws

Ralf Mackenbach: 10 jaar na het Junior Songfestival

Nieuws

18 nov 2019, 13:16

Het is dit jaar alweer tien jaar geleden dat Ralf Mackenbach het Junior Eurovisiesongfestival won in Kiev, Oekraïne. De toen 14-jarige Ralf is de enige Nederlander ooit die het Europese kinderliedjesfestijn heeft gewonnen...

In 2009 stond de jonge Ralf met zijn eigen geschreven nummer 'Click, Clack' in de finale van het Junior Eurovisiesongfestival. Inmiddels tien jaar later blikken we met hem terug op dit bijzondere moment (zie bovenstaande video). Ralf kan niet geloven dat het inmiddels alweer tien jaar geleden is dat hij de grote winnaar was. De zanger kijkt daarom ook nog erg graag terug op deze geweldige tijd. "Ik denk er nog wel vaak aan terug. Het is echt een ontzettend toffe tijd geweest. Ook zoveel kansen uit gekregen qua muziek maken, qua leuke dingen doen, optreden" laat hij aan Shownieuws weten.

En deze kansen heeft hij zeker benut. Na zijn winst heeft Ralf nog een aantal singles uitgebracht en zelfs ook in een paar films geacteerd. De zanger en danser is ook erg slim want in 2014 behaalde hij  zijn vwo-diploma en startte hij met zijn studie technische natuurkunde. Een paar jaar later, in 2017, behaalde hij zijn bachelor van deze studie. Het afgelopen jaar heeft Ralf negen maanden aan de Amerikaanse universiteit Princeton gestudeerd voor zijn Master scriptie. Ook is hij nog druk bezig met het maken van muziek.

https://www.instagram.com/p/B4w0wcohWki/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B2Zvu8DBNlT/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B0v8qiIBfgS/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bxc46kvBcJ7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Brr6xVihsbK/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.