Terug

Volg Shownieuws

Rapper Boef heeft horror hotelkamer

Rapper Boef heeft horror hotelkamer

Nieuws

8 aug 2021, 19:47

Rapper Boef is geboekt voor een optreden in Bodrum, maar eenmaal aangekomen in het Turkse hotel is hij niet tevreden. Op Instagram deelt hij in wat voor horror-hotelkamer hij zit.

"Moet je heel eerlijk zeggen, ik vind het een beetje gaar man," begint hij op zijn stories terwijl hij de kamer filmt. "Kijk het bed bijvoorbeeld. Ik weet niet wat er allemaal op dit bed is gebeurd gap..."

De rapper laat ook het bad zien dat vol zit met make-up strepen, de knopjes van de sauna die kapot zijn en de gordijnen die op de grond liggen. "Moet ik even mijn gereedschapskistje erbij halen?" grapt Boef nog.

De douche loopt helemaal over wanneer je die gebruikt, dus Boef grapt verder: "Ik dacht we gaan even snel douchen, blijkt dat je ook gelijk in bad kunt. Dat is top man, alles in één hiero."

"Besef, dit is een suite hè," stelt hij nog na het laten zien van de mini koelkast die onder de vlekken zit. "Normaal doe ik niet moeilijk hoor, om een gare kamer, maar dit is gewoon smerig"

Gelukkig komt het allemaal goed voor de rapper en krijgt hij een nieuwe hotelkamer. Deze kamer heeft zelfs een tuintje met een prachtig uitzicht. Ook is de kamer spik en span.

De horror kamer is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.