Terug

Volg Shownieuws

Raven van Dorst klaar voor 'wilde' nacht na vaccin

Raven van Dorst klaar voor 'wilde' nacht na vaccin

Nieuws

18 mei 2021, 20:17

Raven van Dorst is gevaccineerd en daar is de artiest en programmamaker maar al te blij mee. Op social media laat Raven weten nu weer op juicy avonturen te gaan...

Omdat Van Dorst astma heeft, was Raven nu al aan de beurt voor de prik. "Thank god voor de wetenschap", schrijft Raven onder een foto op Instagram.

Opvallend zijn de hashtags die Raven onder het kiekje plaatst. Éen daarvan is namelijk: 'dat wordt neuken'. Als dat geen leuke zomer voor Raven wordt...

Persoonlijk bericht

Onlangs deelde Raven een persoonlijk bericht op social media. "Mijn hele leven lang heb ik geprobeerd om de mal van het ‘vrouw-zijn’ zo groot mogelijk te maken, zodat ik er ook in pas. Maar eigenlijk zit die mal al járen veel te strak. Heeft ‘ie nooit gepast."

Daarom besloot de artiest de naam Ryanne achter zich te laten. "Misschien is het lastig, maar ik zou het bijvoorbeeld tof vinden als jullie proberen om mij niet meer in de vrouwelijke vorm aan te spreken. Edoch, het draait niet alleen om taal. Het draait om maatschappelijk opgelegde genderrollen en schoonheidsidealen, die persoonlijke groei en gelijkwaardigheid belemmeren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.