Terug

Volg Shownieuws

Rechtbank wijst verzoek van Heard om Depp-zaak te verwerpen af

Nieuws

13 juli 2022, 23:14

Een rechtbank in Virginia heeft woensdag het verzoek van actrice Amber Heard afgewezen om de uitspraak in de slepende zaak tussen haar en haar ex Johnny Depp nietig te verklaren. Dat meldt Variety. De rechter gaat niet mee in de argumenten die Heard aandroeg om de uitspraak te verwerpen.

Volgens de advocaten van Heard was er sprake van fraude omdat een van de juryleden niet de juiste geboortedatum op zijn oproepkaart had staan. Maar volgens de rechter had dit probleem eerder aangekaart moeten worden. Bovendien acht de rechter niet bewezen dat hier sprake is geweest van opzettelijke fraude.

Depp had Heard aangeklaagd vanwege een opiniestuk dat ze had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. Ze noemde in het artikel in de Washington Post geen naam, maar volgens de acteur was het overduidelijk dat het over hem ging. Hij stelde dat zijn carrière en reputatie daaronder hebben geleden en eiste een schadevergoeding. De jury gaf hem gelijk en wees hem ruim 10 miljoen dollar toe.

Heard kan nog beroep aantekenen tegen deze uitspraak. De verwachting is dat haar advocaten dat ook gaan doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.