Terug

Volg Shownieuws

Rechter oordeelt in december over scheiding Kim Kardashian en Ye

Rechter oordeelt in december over scheiding Kim Kardashian en Ye

Nieuws

5 aug 2022, 22:59

De resterende financiële en voogdijkwesties in de scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, zullen in december worden afgehandeld. De rechtbank in Los Angeles heeft vrijdag besloten dat Kardashian en Ye in de laatste maand van dit jaar voor de rechter moeten verschijnen.

De advocaten van Kardashian zeggen "al een tijdje" klaar te zijn om de laatste kwesties in de scheiding tussen Kardashian en Ye af te ronden. "Hoe sneller, hoe beter", aldus Laura Wasser, Kardashians advocaat.

Kardashian vroeg in februari 2021 de scheiding van Ye aan. De twee zijn in maart van dit jaar officieel vrijgezel verklaard, maar de scheiding is nog altijd niet helemaal rond. De realityster en de rapper trouwden in 2014 met elkaar en hebben vier kinderen: North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.