Terug

Volg Shownieuws

Rechter willigt scheidingsverzoek Kim Kardashian van Ye in

Rechter willigt scheidingsverzoek Kim Kardashian van Ye in

Nieuws

2 mrt 2022, 20:52

Kim Kardashian heeft een langgekoesterde wens in vervulling zien gaan. Een rechter heeft bepaald dat de realityster officieel weer als alleenstaand persoon door het leven gaat en dat ze dus niet langer meer getrouwd is met Kanye West, meldt entertainmentwebsite TMZ woensdag.

De 41-jarige Kim was woensdag via een videoverbinding aanwezig bij de rechtszaak. Ye, zoals de rapper zich tegenwoordig noemt, was afwezig. Zijn advocaat gaf wel acte de présence en had namens zijn cliënt een aantal voorwaarden voor de scheiding.

Zo wilde Ye dat elk recht op terugbetaling van geld dat moet worden verdeeld blijft bestaan in het geval hij of Kim overlijdt. De rechter willigde dit verzoek in, maar ging niet mee in de andere twee verzoeken van de rapper. Ye wilde bijvoorbeeld ook dat Kim geen vermogen zou overdragen dat ze in beheer had.

Bronnen van TMZ meldden dat Ye zelf ook graag wilde dat de rechter de scheiding zou toekennen. Eerder leek het er nog op dat hij zich daartegen met hand en tand wilde verzetten. De twee zijn al een tijd uit elkaar. Kim heeft het bovendien al een paar maanden gezellig met komiek Pete Davidson, terwijl Ye begin dit jaar een kortstondige relatie had met actrice Julia Fox.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.