Terug

Volg Shownieuws

Relatie Rick Engelkes na vele jaren ten einde

Nieuws

31 juli 2023, 20:11

De relatie van acteur Rick Engelkes en Marie Claire Noorlander is gestrand. Dat maakt Marie Claire maandag bekend op Instagram. Voor Rick is het de tweede tegenslag in korte tijd, zoals je ziet in de video hierboven.

In het bericht schrijft ze over hun "reis" die in 2017 is begonnen. "Geliefd, geleefd, genoten, gedroomd, geknokt, gelachen, gezorgd, gerouwd en gehouden van. Het was mooi, intens en onvergetelijk", aldus Marie Claire.

Nu het stel een paar maanden niet samen is geweest, weet Marie Claire dat de relatie voorbij is. "De mooie herinneringen blijven mij bij en daarmee ook de liefde, maar dan in een andere vorm."

Voor Rick is het de tweede tegenslag in korte tijd. Vorige week werd bekend dat zijn bedrijf miljoenen euro's moet terugbetalen voor ontvangen coronasteun. Het bedrijf vroeg de steun aan toen de ontwikkeling van de nieuwe musical Willem van Oranje door corona stil kwam te liggen. De musical zou in een speciaal voor de gelegenheid gebouwd theater in Delft worden opgevoerd. Maar daar is niets van terechtgekomen.

Rick Engelkes moet ruim 3,7 miljoen euro aan coronasteun terugbetalen
2:25
Rick Engelkes moet ruim 3,7 miljoen euro aan coronasteun terugbetalen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.