Terug

Volg Shownieuws

Relletje rond 'zure' Renze Klamer na tv-ruzie

Nieuws

11 jan 2024, 17:35

Het verhitte gesprek tussen Arie Boomsma en presentator Renze Klamer heeft nogal wat losgemaakt. In de talkshow van Renze ging het over voedingssupplementen, de heren waren het duidelijk niet met elkaar eens.

Als Renze aankaart dat 'wetenschappers zeggen dat mensen helemaal geen extra vitamines uit voedingssupplementen nodig hebben', foetert Arie dat 'wetenschappers alleen maar uitgaan van de ideale werkelijkheid, en niet van de realiteit'.

Renze: "De mensen bij het RIVM gaan toch niet uit van een soort ideële werkelijkheid?" Nadat Arie met feiten om de oren wordt geslagen, rept hij over 'een heksenjacht'. "Ik vind het zonde. Ik had ook in bed kunnen liggen nu.."

Angela de Jong: 'Kwakzalver'

In haar column voor het Algemeen Dagblad reageert televisierecensente Angela de Jong: "Ineens viel dat masker van vriendelijkheid weg. (…) De andere kant van Arie kwam tevoorschijn: boze en getergde Arie, die er duidelijk niet van gediend was dat iemand zijn poedertjes- en pillenhandeltje in gevaar bracht."

"Hij begon als de ware kwakzalver wild om zich heen te slaan. En het erge is: goedgelovige of wanhopige mensen trappen er bij bosjes in en geven er grif geld aan uit.."

Donny Roelvink steunt Arie

Donny Roelvink daarentegen neemt het op voor zijn collega. De fitnessinfluencer, die zelf een tijdje terug nog bij Renze aan tafel zat om te praten over zijn teelbalkanker (zie video bovenaan), reageert via Instagram op het fragment: "De zuurheid droop van de tafel af bij Renze. Je hebt jezelf als een koning verwoord daar vriend."

Arie is dankbaar voor de woorden van de Roelvink-telg: "Ik zat er zelf ook niet scherp genoeg in. Maar sowieso jammer van het gesprek. Kwam er voor m’n boek.." Tot slot is ook Patty Brard lid van 'kamp-Boomsma': "Ieder zijn ding jongens… Ik voel me er goed bij, bij voedingssupplementen."

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.