Terug

Volg Shownieuws

René Le Blanc op je feestje? Dit kost het

René Le Blanc op je feestje? Dit kost het

Nieuws

19 aug 2021, 21:59

René Le Blanc heeft zijn vraagprijs voor een optreden omhoog gegooid. Waar hij tot voor kort 2995,- euro kostte per half uur, is dat nu een stukje meer...

De If I Tell You-zanger vertelt in de Story dat het erg goed met hem gaat. "Ik heb nu een echt professioneel team om me heen. Dat verklaart ook waarom ik nu 4000 euro voor een half uur optreden vraag."

"Daar krijg ik veel kritiek op", meent René. "Mensen vinden dat veel geld. Ik ook."

Geldverdeling

De Ik Geloof In Mij-ster legt uit waarom een optreden duizenden euro's moet kosten. "Dat geld gaat niet alleen naar mij. Daar moeten ook veel anderen van betaald worden."

Hij blijft het mooi vinden dat zijn fans dit voor hem over hebben. "Bijzonder vind ik wel dat mensen dat geld ervoor overhebben om mij te boeken. Kennelijk vinden ze mij dat waard..."

René heeft inmiddels een opvolger van zijn 'If I Tell You That I Love You' uitgebracht. In het fragment hieronder vertelt hij er alles over.

René Le Blanc schittert in nieuwe clip
1:45
René Le Blanc schittert in nieuwe clip

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.