Terug

Volg Shownieuws

René Le Blanc ziet kinderen niet meer: 'Deur staat open'

René Le Blanc ziet kinderen niet meer: 'Deur staat open'

Nieuws

16 dec 2020, 20:31

René Le Blanc is in de nieuwe Privé openhartiger dan ooit. De Ik Geloof In Mij-ster vertelt aan het tijdschrift dat hij drie kinderen heeft, maar geen contact meer heeft met de twee oudsten.

Dat René kinderen heeft is al een verrassing. "Wat niet veel mensen weten, is dat ik drie kinderen heb", vertelt de zanger. Volgens hem is het een bewuste keuze dat het publiek dit nog niet wist. "Mijn jongste is vijftien, Isaura heet ze. Ze zit in haar examenjaar en het zou haar alleen maar afleiden."

Geen contact

Zijn drie kinderen kreeg hij uit een vorig huwelijk. Met de twee oudsten heeft René geen contact meer. Over de breuk zegt hij: "Het is hun keuze om vrijwel geen contact te hebben. Hoe dit komt, weet ik niet. Misschien heeft het met hun moeder te maken." Tot slot vertelt René dat de deur altijd wagenwijd open staat voor de twee.

In de maling genomen

René had het maandagmiddag ook al zwaar te voorduren toen zijn 'Toppers-droom' in duigen viel. Voor Missie 538 probeerden radio-dj's Coen en Sander samen met Jeroen van der Boom René wijs te maken dat hij onderdeel mocht zijn van de Toppers. Of René hierin trapt, zie je in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.