Terug

Volg Shownieuws

Renze Klamer en Fidan Ekiz lijken sneer uit te delen aan BNNVARA

Nieuws

2 sep 2021, 16:12

Begin juni kwam het nieuws naar buiten dat Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct moesten stoppen met hun programma De Vooravond. BNNVARA gaf aan het programma niet urgent genoeg te vinden. Vervangers Khalid en Sophie trapten deze week af met hun talkshow, dat vervolgens kon rekenen op de nodige kritiek.

Naar de eerste uitzending van Khalid & Sophie keken 560.000 kijkers. Niet iedereen is te spreken over de nieuwe show. Zo wordt het programma zelfs de 'AliExpress-versie van 'DWDD' genoemd.

Ook Albert Verlinde liet zich eerder in de uitzending van Shownieuws uit over Khalid & Sophie. Zo vertelde hij eerder in bovenstaande video: “BNNVARA heeft de vloek over zichzelf uitgeroepen door de stekker uit 'De Vooravond' te trekken met als belangrijkste reden dat het programma urgentie miste. Dat moet je nooit roepen, want dan gaat iedereen de opvolger aan zitten kijken met het idee, kom maar op met dat urgente programma, nou en dat urgente was totaal onvindbaar".

Fidan en Renze lijken nu ook te reageren op de ‘urgentie-ophef’. Het stel heeft hun Twitter-biografie aangepast. Zo valt nu op de pagina van Renze te lezen: ‘deed De Urgente Vooravond met @fidanekiz’.

Fidan schrijft op haar beurt: ‘Presenteerde een knetter urgent programma met @renzeklamer’.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.