Terug

Volg Shownieuws

Renze Klamer en vriendin zijn uit elkaar

Nieuws

8 mei 2022, 14:44

Het is over en uit tussen Renze Klamer en zijn vriendin Dhena Arendina Florance. Dit laat de presentator zondag weten aan RTL Boulevard.

"We zijn uit elkaar. Onze ambities en de praktische invulling daarvan liepen niet meer synchroon, maar we zijn nog steeds gek op elkaar", aldus Renze in een verklaring. Volgens RTL Boulevard gingen er al langer geruchten dat de twee niet meer bij elkaar waren.

Vorig jaar mei wist Shownieuws te onthullen dat de presentator een nieuwe liefde had. Vlak daarna maakte hij de relatie met Dhena Insta-official. Shownieuws sprak ze voor het eerst samen voor de camera na afloop van de songfestivalfinale in Rotterdam en die beelden zijn in de video bovenaan de pagina te zien.

Renze was eerder getrouwd met zangeres Pearl Josefzoon, met wie hij kinderen Ezra en Naomi kreeg. In 2019 zetten zij een punt achter hun huwelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.