Terug

Volg Shownieuws

Rian Gerritsen reageert op grote zorgen van fans

Nieuws

8 feb 2024, 11:56

Rian Gerritsen is een van de deelnemers van het huidige seizoen van Wie is de Mol?. Fans maken zich op social media nogal zorgen om de actrice.

Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas is ook een van de deelnemers dit seizoen, zie de video bovenaan de pagina.

Fanatieke fans van Wie Is De Mol? maken zich grote zorgen om actrice Rian. Dit omdat ze 'opvallend stil' is. In weekblad Party reageert Rian nu op deze zorgen.

Geen zorgen

Rian zelf ziet niet terug op beeld dat er met haar iets aan de hand was. "Maar ja, een vriendin zei: 'Wat ben je assertief, zo ken ik je helemaal niet.' En een ander zegt: 'Wat ben je rustig'", laat ze weten.

Fans hoeven zich dus nergens zorgen over te maken... "Door de hitte had ik last van mijn buik. Ik was niet de enige, iedereen heeft last van zijn of haar buik gehad."

De Mol

Oplettende kijkers denken nu al te hebben achterhaald wie de Mol is, namelijk Rian. De actrice uit onder meer De Luizenmoeder is namelijk op de achtergrond te zien tijdens de openingsscène met wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, zo merken de kijkers op via het social medium XEn dat is verdacht, want presentator Rik van de Westelaken liet later in de openingsaflevering al weten dat de mol ook aanwezig was op het plein met feestende Mexicanen, tijdens de zoektocht naar een 'topito' (vrijstelling). Was dat dan inderdaad Rian?

Seizoen 24

Wie is de Mol? is inmiddels al weer in volle gang. Naast Tooske, Rian en Anna doen ook nog acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer en artiest Rosario Mussendijk mee. Artiest Babs Schutte was de eerste afvaller in de openingsaflevering, die enorm veel lof oogstte bij de kijkers thuis

De mol van seizoen 23 was presentator Jurre Geluk, zoals je in de video hieronder kan zien.

Finale Wie Is De Mol
1:10
Finale Wie Is De Mol

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.