Terug

Volg Shownieuws

Richard Groenendijk deelt schokkende foto

Richard Groenendijk deelt schokkende foto

Nieuws

7 aug 2020, 10:25

Richard Groenendijk is woest! Hij is er helemaal klaar mee dat LGBTI’ers nog zo gediscrimineerd worden en uit zijn frustratie op Instagram met een schokkende foto van de lesbische vrouw uit Nigeria die in een asielzoekerscentrum is overgoten met kokend water.

Hij schrijft emotioneel: "NEE! Dit is geen leuke foto. Dat weet ik ook wel. Maar het leven gaat niet alleen over puppies op een strand en Corrie van Gorp aan de kippensoep. Deze vrouw werd in Gilze overgoten met kokend water, omdat ze lesbisch is. Mijn maag draait er van om!!! De daders schijnen er nog trots op te zijn ook! Hoe lang worden LGBTI’ers nog gediscrimineerd? Hoe vaak wordt er nog fysiek geweld gebruikt? Maar goed: Ik neem aan dat dit de druppel is en het héle land nu wel op z’n kop zal staan, toch? De politiek zal wel met een niet mis te verstaan statement komen en er zullen waarschijnlijk overal in het land vanavond, op gepaste afstand, demonstraties worden gehouden? Toch? Of niet?"

Richard krijgt veel bijval van zijn volgers. "Walgelijk", schrijft Jan Versteegh. Anderen laten zoal weten: "Wat een verschrikkelijke mensen lopen er toch rond hier", "Wie hier trots op is, moet of opgenomen worden of verplicht emigreren naar een onbewoond eiland!! Stelletje ongelofelijke..." en "Reken maar van yes Richard, maar niet heus. Iedereen is geschokt en heft het glas, doet een plas en alles blijft zoals het was."

https://www.instagram.com/p/CDlBSJjDurg/

De in Rotterdam woonachtige cabaretier maakt zich verder ook grote zorgen om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen. Shownieuws heeft hem eerder deze week hierover gesproken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.