Terug

Volg Shownieuws

Rick Brandsteder neemt schokkend besluit

Nieuws

19 feb 2024, 19:36

Rick Brandsteder maakte vorig kalenderjaar als deelnemer aan Het Perfecte Plaatje nog zijn rentree op de buis, maar een definitieve comeback in de televisiewereld gaat er niet komen. Rick heeft namelijk besloten te stoppen met werken voor de camera, zo bevestigt hij tegenover Shownieuws (zie video).

Het nieuws komt toch enigszins als een donderslag bij heldere hemel, want eind 2023 kwam nog naar buiten dat het heel goed met Rick ging. Hij had in januari 2023 succesvol de afkickkliniek in Zuid-Afrika, waar hij zat voor een drankverslaving, verlaten (zie video onderaan) en verkocht zijn appartement in 'de stad der verleidingen' Amsterdam met een stevige winst.

'Waar is Rick?'

Sindsdien bleef het echter stil. Deze week vroeg Privé-boegbeeld Jan Uriot zich al hardop af: "Waar is Rick gebleven? We zitten allemaal op de comeback van Rick te wachten. Hij kan best wel wat, zeker in het lichte genre. Dat heeft hij bewezen met Expeditie Robinson, De Bachelor en Wie is de Sjaak, Wie is de Chef en Wie is de Reisleider. Waar is hij gebleven?"

Jan vervolgde: "We hebben hem toen alleen nog eventjes gezien bij Het Perfecte Plaatje en sindsdien weten we niet meer waar Rick gebleven is. Hij moet gewoon terugkomen. Wat is er aan de hand? Ik denk dat RTL hem vergeten is of ze hem niet meer moeten.."

Reactie Rick Brandsteder

Tegenover Shownieuws reageert Rick nu zelf: "Ik ga goed en zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk TV afgesloten. Dat geeft mij een fijn gevoel. Ik zat hier al langer mee in mijn hoofd en na mijn periode in de kliniek in Zuid-Afrika en de opnames van Het Perfecte Plaatje kreeg ik helemaal de bevestiging dat het voor mij wel mooi geweest was."

"Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg", aldus Rick.

Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek
3:06
Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Foto: Screenshot Het Perfecte Plaatje, RTL.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.