Terug

Volg Shownieuws

Rick Brandsteder wordt betaald voor deelname Stoptober

Rick Brandsteder wordt betaald voor deelname Stoptober

Nieuws

7 sep 2020, 17:36

Rick Brandsteder is al voor de tweede keer ambassadeur van Stoptober. De presentator heeft aan Shownieuws verteld dat hij wordt betaald om mee te doen. De rest van de BN'ers die dit jaar een poging doen niet!

"Natuurlijk krijg je hier wel iets voor", vertelt Rick aan Shownieuws. "Dat is ook logisch want je zet je ook in. En je hebt ook een voorbeeldfunctie, die ik vorig jaar goed verprutst had", vertelt hij lachend. "Ik denk wel dat mensen net wel dat stapje kunnen gebruiken. Of zoals ik, die tweede kans pakken. Natuurlijk krijg je hier wat voor maar dat staat in schil contrast met wat je echt hier wil laten gebeuren en dat is stoppen met roken." Zie bovenstaande video voor zijn hele verhaal!

De organisatie daarentegen ontkent dat BN'ers betaald krijgen. Enkel een vergoeding voor eventuele spots waaraan zij hun medewerking verlenen wordt uitgekeerd. Maar volgens Stoptober is dat bij Rick niet het geval.

Ook Jörgen Raymann, Tjitske Reidinga, Estelle Cruijff en First Dates-barman Victor Abeln drukken eind september hun laatste sigaretje uit. Raymann en Cruijff zijn gelegenheidsrokers, maar willen graag een stok achter de deur. Barman Victor verwacht dat het het moeilijker zal worden: hij rookt meer dan een pakje per dag. “Ik ontbijt met een kop koffie en een sigaret en ik eindig de dag ook graag met een sigaret”, vertelt hij. “Er zijn heel veel rookmomenten die ik ga missen. Waar ik het meest tegenop zie, is de ongemakkelijkheid, het iets in handen willen hebben.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.