Terug

Volg Shownieuws

Rick had en heeft spijt van uitdelen klap

Rick had en heeft spijt van uitdelen klap

Nieuws

4 juli 2017, 19:03

Rick Brandsteder heeft “tot op de dag van vandaag heel veel spijt” van de klap die hij vorig jaar januari uitdeelde in het uitgaansleven. Dinsdag hoorde de presentator bij het gerechtshof in Amsterdam een celstraf van vier weken, waarvan twee weken voorwaardelijk, tegen zich eisen.

“Ik ben jong, werk hard en hou ook van een feestje met vrienden”, reageerde Rick in RTL Boulevard. “Dat ga ik niet uit de weg omdat ik vaak geprovoceerd wordt. Aan de andere kant moet je er wel handig mee omspringen, negen van de tien keer loop ik daarvoor weg.” De 33-jarige presentator zei ook dat een klap geven “nooit goed is”.

Rick, de zoon van televisiecoryfee Ron, zegt dat hij door het slachtoffer werd geprovoceerd “met kwetsende teksten over onder andere mijn vader en moeder”. De presentator is naar eigen zeggen “ouder en wijzer”. “Ik beloof ook dat dit niet nog een keer gebeurt.”

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.