Terug

Volg Shownieuws

Rihanna plaatst nu eindelijk zelf zwangerschapskiekjes

Nieuws

3 feb 2022, 16:24

Nadat maandag via een aantal paparazzi-foto's bekend werd gemaakt dat Rihanna en A$AP Rocky hun eerste kindje verwachten, heeft de zangeres - tot groot genoegen van haar volgers - woensdagavond eindelijk zélf een fotoreeks van haar prachtige zwangere buik gedeeld.

De eerste foto in de reeks die Rihanna op haar Instagram plaatste is een foto die we nog niet eerder gezien hebben. Op het kiekje staat de zangeres met haar shirt omhoog en is haar zwangere buik duidelijk te zien. Als onderschrift schrijft ze: "How the gang pulled up to black history month". In de rest van de post staan foto's die de paparazzi maandag naar buiten brachten. Daar liepen de aanstaande ouders over straat in New York.

Felicitaties

Rihanna's fans zijn razend enthousiast door haar post. Inmiddels heeft de reeks al zo'n dertien miljoen likes en laten mensen reacties achter als: "Mama Ri! We are so happy for you Queen" en "You're gonna be a MOMMY". Verder wordt Rihanna overladen met felicitaties. Ook mede-celebrities Gigi Hadid en Nicki Minaj laten hartjes achter.

De ware

In mei vertelde A$AP Rocky aan het mannenblad GQ over zijn relatie met Rihanna. Hij noemde haar toen "de liefde van mijn leven". Ook noemde hij haar "the one". "Ik denk dat je het weet wanneer diegene de ware is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.